bellen via internet

VOIP maakt dit mogelijk

VOIP

Dankzij VoIP, het bellen via internet, hoeft u de centrale telefonie apparatuur niet meer in uw eigen bedrijf aan te leggen en te onderhouden. Managed Voice van Compupower is de oplossing. Met onze managed telefonie oplossing Managed Voice maakt u gebruik van onze innovatieve telefooncentrales, die Compupower heeft gestationeerd op goed beveiligde centrale locaties.

Wat zijn de voordelen?

Complete oplossing

Met Managed Voice heeft u de zekerheid dat u altijd gebruik maakt van de nieuwste functies. Voorbeelden hiervan zijn slimme functies zoals keuzemenu’s, wachtrijen, routeringen op basis van tijd, plaats en bezetting, verkorte kiesnummers en meerdere nummerplannen en afzendnummers.

Maximale flexibiliteit

Uw kunt uw Managed Voice abonnement elke maand kosteloos aanpassen. Groeit uw organisatie, dan groeit Managed Voice met u mee. Hierdoor bent u ook in staat om in te spelen op tijdelijke capaciteitswijzigingen, veroorzaakt door bijvoorbeeld seizoenswerk of marketing campagnes.

Klikken en bellen vanaf uw computer

Met Managed Voice hoeft u niet langer telefoonnummers in te toetsen op uw vaste telefoon. U start een gesprek eenvoudig vanaf uw computer door een telefoonnummer te selecteren of aan te klikken. Daarnaast beschikt Managed Voice ook over een centraal telefoonboek, zodat u op elke vaste telefoon beschikt over dezelfde contactpersonen.

Online inzicht

U heeft ten allen tijde real-time inzicht in al uw abonnementen en uw verbruik via ons Beheerpaneel. Wanneer u dat wenst dan kunt u via het Beheerpaneel ook direct wijzigingen aanbrengen in uw Managed Voice telefooncentrale.

Online gratis bellen

Uw medewerkers bellen onderling gratis. Ook wanneer u meerdere vestigingen heeft. Al uw vestigingen maken deel uit van hetzelfde telefonienetwerk. Dit geldt ook voor medewerkers die vanuit huis werken.

Vaste vergoeding per werkplek

Tegen een vaste vergoeding per werkplek maakt u gebruik van onze moderne telefooncentrale en alle unieke faciliteiten. U weet dus precies waar u aan toe bent en u voorkomt onverwachte kosten.

Onze zakelijke oplossingen

 • router-1807_67aa302b-3a94-46a7-aa3d-66b8928a87d7

  Zakelijke Wifi

  De behoefte naar perfect werkende Wi-Fi is enorm gestegen. Denk eens aan alle apparatuur die u tegenwoordig met het Wi-Fi netwerk verbind. Compupower zorgt voor perfect werkende Wi-Fi in het MKB en/of thuisomgevingen. Door de juiste Wi-fi hard- en software in te zetten, biedt het de ultieme oplossing voor maximale capaciteit, meer bandbreedte en volledige dekking zonder bekabeling.

 • telephone-operator-4682_c9489618-836b-47ec-8489-e15f613cb10c

  VOIP

  Dankzij VoIP, het bellen via internet, hoeft u de centrale telefonieapparatuur niet meer in uw eigen bedrijf aan te leggen en te onderhouden. Managed Voice van Compupower is de oplossing. Met onze managed telefonie oplossing Managed Voice maakt u gebruik van onze innovatieve telefooncentrales, die Compupower heeft gestationeerd op goed beveiligde centrale locaties.

 • computer-network-1878_39828809-88f9-48e1-9a76-61c99401ec99

  Verbindingen

  Met een betrouwbare dataverbinding is uw bedrijf 24/7 bereikbaar. Compupower bied samen met de door ons geselecteerde partners de juiste verbindingen die bij uw behoeftes en budget passen. Compupower levert o.a. verbindingen op basis van ADSL, VDSL, Glasvezel, COAX.

 • settings-server-1872_2e41baf2-8789-4215-b430-db35c3899936

  Backup

  Wat gebeurt er met uw data tijdens een crash, brand of bij ransomware? En hoe snel bent u weer in de lucht? Kunt u eigenlijk wel zonder automatisering en uw data? Zorg er daarom altijd voor dat u beschikt over een goede backup. Maar hoe maak je nou een goede backup en wat houdt het nu eigenlijk in?

 • source-code-1754_2b435bd8-ce76-4910-8137-7d07a3557fa3

  Beveiliging

  Cyberaanvallen, ransomware en gehackte systemen, je hoort het vrijwel dagelijks. Erg vervelend, maar vaak wel te begrijpen. Vele bedrijven zijn namelijk erg laks met het beveiligen van hun infrastructuur en systemen, of er worden zaken over het hoofd gezien.

 • add-image-5030_dcf585b8-8f3d-48ad-8579-a4ad56d14ba6

  Implementatie

  Het installeren en in werking stellen van nieuwe computersystemen, software en aanvullende hardware is werk voor professionals. Als geen andere begrijpen wij dat een succesvolle implementatie gebaat is bij een goede vastlegging en rapportage van het implementatieproces. Ook in deze denk- en werkwijze is Compupower zeer ervaren en gespecialiseerd.