een exchange mailbox

met de complete office suite

Office 365

Met Office 365 zet u de volgende stap met je onderneming door gebruik te kunnen maken van de vele mogelijkheden.

Office 365 is er in verschillende varianten, toegespitst op het gebruik en de doelgroep; kleine of grote bedrijven met tientallen werkplekken, het MKB, maar ook thuisgebruik en het onderwijs. Met Office 365 legt u de brug tussen offline en online, of werkt u zelfs volledig online. Zo heeft u altijd en overal toegang tot uw gegevens en kunt u gebruik maken van de nieuwste functies en toepassingen, wel zo handig!

Daarnaast is Office 365 uit te breiden met extra toepassingen waaronder Microsoft Project, Microsoft Visio of SharePoint. Ook is Office 365 zeer goed te combineren en integreren met software en diensten van andere fabrikanten.

Thuis of op het werk, van desktop tot internet en de apparaten ertussenin: Office biedt de tools waarmee u uw werk gedaan krijgt. Waar u maar wilt en wanneer u maar wilt.

Werk het beste met de Office-apps. Met de nieuwe functies kunt u dingen snel gedaan krijgen en in minder stappen. Maak eenvoudig documenten met anderen en neem uw bestanden overal mee naartoe.

Altijd up-to-date

Je geniet altijd van de laatste nieuwe versie van Office. Komt er een update uit, dan ben je de eerste om ze te gebruiken.

Altijd beschikbaar

Dankzij de online toegang ga je op werkelijk elke computer aan de slag met je Office-documenten. Wij garanderen dat deze altijd beschikbaar zijn.

Perfect beveiligd

Je bestanden zijn perfect beveiligd tegen hackers door Microsoft. Daarom vertrouwen zoveel bedrijven op de online opslag van Microsoft OneDrive.

Samenwerken

Samenwerken aan een document was nog nooit zo eenvoudig. Werk zonder problemen samen met je collega’s om je project nog sneller af te werken.

Op elk toestel

Met Business Premium installeer je Office op 5 PC’s of Macs. Ook de apps zijn gratis te downloaden op 5 smartphones of tablets.

1 TB veilige opslag

Met 1 TB OneDrive heb je een enorme opslagruimte in de cloud. Zo heb je overal toegang tot je bestanden én deel je ze makkelijk met anderen.

De beste mailbox voor bedrijven

Een professionele mailbox om efficiënt te werken. Perfect gesynchroniseerd op elk toestel. Dankzij direct push krijg je een nieuwe e-mail direct binnen op je smartphone.

Perfect beveiligd door een robuuste spamfilter zodat je enkel de mails krijgt die er echt toe doen.

Geniet bovendien van extra tools als agenda-deling, takenlijsten, contacten beheren en vergaderzalen boeken.

office365-outlook

Ga overal aan de slag met Word, Excel, PowerPoint.

Met Office 365 ben je toestel onafhankelijk en hebben jij en je collega’s overal toegang tot de Office Suite. Zo gaan jullie op elke computer aan de slag met je Office-documenten. Dankzij co-authoring was samenwerken aan hetzelfde document nooit zo gemakkelijk. Klaar? Bewaar alles veilig online in de cloud door 1 TB OneDrive opslag.

Bonus: Je Office blijft altijd up-to-date. Geen problemen meer met verouderde software.

Moeilijke configuratie? Dat doen wij!

Omdat A-records, MX-records en C-names voor jou en je collega’s geen dagelijkse kost zijn, stellen wij ze graag voor jou in. We begeleiden je ook om een persoonlijk e-mailadres aan te maken en configureren je mailbox. Mailde je voorheen nog met [email protected] ? Dan word het nu tijd om voortaan te mailen met [email protected].

We helpen je zelfs bij het instellen van je mailbox op je smartphone. Zo heb je echt overal toegang tot je mails.

Toch nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren met bijkomende vragen.

Antoon

Onze zakelijke oplossingen

 • router-1807_67aa302b-3a94-46a7-aa3d-66b8928a87d7

  Zakelijke Wifi

  De behoefte naar perfect werkende Wi-Fi is enorm gestegen. Denk eens aan alle apparatuur die u tegenwoordig met het Wi-Fi netwerk verbind. Compupower zorgt voor perfect werkende Wi-Fi in het MKB en/of thuisomgevingen. Door de juiste Wi-fi hard- en software in te zetten, biedt het de ultieme oplossing voor maximale capaciteit, meer bandbreedte en volledige dekking zonder bekabeling.

 • telephone-operator-4682_c9489618-836b-47ec-8489-e15f613cb10c

  VOIP

  Dankzij VoIP, het bellen via internet, hoeft u de centrale telefonieapparatuur niet meer in uw eigen bedrijf aan te leggen en te onderhouden. Managed Voice van Compupower is de oplossing. Met onze managed telefonie oplossing Managed Voice maakt u gebruik van onze innovatieve telefooncentrales, die Compupower heeft gestationeerd op goed beveiligde centrale locaties.

 • computer-network-1878_39828809-88f9-48e1-9a76-61c99401ec99

  Verbindingen

  Met een betrouwbare dataverbinding is uw bedrijf 24/7 bereikbaar. Compupower bied samen met de door ons geselecteerde partners de juiste verbindingen die bij uw behoeftes en budget passen. Compupower levert o.a. verbindingen op basis van ADSL, VDSL, Glasvezel, COAX.

 • settings-server-1872_2e41baf2-8789-4215-b430-db35c3899936

  Backup

  Wat gebeurt er met uw data tijdens een crash, brand of bij ransomware? En hoe snel bent u weer in de lucht? Kunt u eigenlijk wel zonder automatisering en uw data? Zorg er daarom altijd voor dat u beschikt over een goede backup. Maar hoe maak je nou een goede backup en wat houdt het nu eigenlijk in?

 • source-code-1754_2b435bd8-ce76-4910-8137-7d07a3557fa3

  Beveiliging

  Cyberaanvallen, ransomware en gehackte systemen, je hoort het vrijwel dagelijks. Erg vervelend, maar vaak wel te begrijpen. Vele bedrijven zijn namelijk erg laks met het beveiligen van hun infrastructuur en systemen, of er worden zaken over het hoofd gezien.

 • add-image-5030_dcf585b8-8f3d-48ad-8579-a4ad56d14ba6

  Implementatie

  Het installeren en in werking stellen van nieuwe computersystemen, software en aanvullende hardware is werk voor professionals. Als geen andere begrijpen wij dat een succesvolle implementatie gebaat is bij een goede vastlegging en rapportage van het implementatieproces. Ook in deze denk- en werkwijze is Compupower zeer ervaren en gespecialiseerd.